Butoiase din castravete
PrinteazaButoiase din castravete
Ingrediente:
- 2 castraveti mai mari
- 200 g branza de vaci
- 100 g mozzarella mai slaba
- 100 g smantana
- 1 legatura de marar
- 2 linguri cu iaurt
- sare
Preparare:
Trece brânza de vaci printr-o sită deasă. Intr-un castron, amestecă energic brânza de vaci cu mozzarella dată pe râzătoare.
Adaugă smântână şi iaurtul, după care potriveşte gustul de sare. Parfumează crema de brânză cu puţin mărar tocat cât mai fin.
Spală castraveţii, şterge-i cu un prosop, după care taie-i în bucăţi de 5 cm. Cu ajutorul unei linguriţe scoate-le cu grijă tot miezul.
Umple-i apoi cu crema de brânză şi păstrează-i la rece până la servire.
Butoiase din castravete
Pofta buna!
Arata foarte bine. O sa incerc si eu acest aperitiv cu castravete.