Butoiase din castravete

Printeaza

Butoiase din castravete

Butoiase din castravete

Ingrediente:

  • 2 castraveti mai mari
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g mozzarella mai slaba
  • 100 g smantana
  • 1 legatura de marar
  • 2 linguri cu iaurt
  • sare

Preparare:

Trece brânza de vaci printr-o sită deasă. Intr-un castron, amestecă energic brânza de vaci cu mozzarella dată pe râzătoare.

Adaugă smântână şi iaurtul, după care potriveşte gustul de sare. Parfumează crema de brânză cu puţin mărar tocat cât mai fin.

Spală castraveţii, şterge-i cu un prosop, după care taie-i în bucăţi de 5 cm. Cu ajutorul unei linguriţe scoate-le cu grijă tot miezul.

Umple-i apoi cu crema de brânză şi păstrează-i la rece până la servire.

Butoiase din castravete

Butoiase din castravete.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata foarte bine. O sa incerc si eu acest aperitiv cu castravete.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.