Butoiase cu susan

Printeaza

Butoiase cu susan din: piept de pui, oua, faina, susan, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 600 g piept de pui
  • 3 oua
  • 1 lingura cu faina
  • 100 g susan
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală bine pieptul de pui, după care taie-l în bucăţi potrivite. Condimen­tează cu sare şi piper. Trece fiecare bucată de pui prin făină, apoi prin ouăle bătute bine cu un praf de sare şi ultima dată prin susan.

Rumeneşte-le în baie de ulei. Scoate-le pe o hârtie absorban­tă, după care serveşte alături de cartofi pră­jiţi şi sos de roşii.

 

Butoiase cu susan

Butoiase cu susan

Pofta buna!

 

 

 

Ruladă Pavlova

Ruladă Pavlova din: albusuri de ou, zahar tos, otet alb, extract de vanilie, amidon de porumb, frisca, fructe.   Ingrediente: 4 albușuri de ou 1 cană de zahăr tos 1 linguriță de oțet alb 1 linguriță de extract de vanilie 1 linguriță de amidon de porumb 200 ml frișcă lichidă Fructe proaspete pentru decor (căpșuni, […]

Cremă de Brânză Delicioasă: Secrete Tradiționale și Nutriționale

Cremă de Brânză Delicioasă: Secrete Tradiționale și Nutriționale din: branza de vaci, smantana, unt, usturoi, sare, piper, verdeata.   Ingrediente: 200g brânză proaspătă de vaci 50ml smântână cu conținut ridicat de grăsime 2 linguri de unt moale 1 cățel de usturoi, pisat (opțional) Sare și piper după gust Verdeață tocată (pătrunjel, mărar), opțional   Mod […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.