Buzunare de pui

Printeaza

Buzunare de pui din: piept de pui, ceapa, morcov, telina, orez basmati, ulei, ou, mix de ierburi aromatice, fistic, rosii in bulion, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Buzunare_de_pui

  • 1 piept mare de pui
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 50 g orez Basmati
  • 6 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita mix de ierburi aromatice uscate
  • 50 g fistic pisat
  • 400 g rosii in bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati pieptul de pui de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu servetele. Taiati fiecare parte a pieptului de pui, astfel incat sa obtineti cate un buzunar si presarati-le cu sare si piper. Curatati ceapa, morcovul si telina. Spalati-le, tocati-le cat mai marunt si caliti-le inabusit in 3 linguri ulei si 2-3 linguri apa.

Amestecati intr-un castron legumele calite cu orezul fiert pe jumatate, oul, mixul de ierburi aromate, jumatate din cantitatea de fistic, sare si piper dupa gust. Umpleti buzunarele cu amesteul de legume, orez si celelelte ingrediente si prindeti-le pe margini cu scobitori. Puneti pieptul de pui astfel umplut intr-un vas ceramic termorezistent in are ati pus ulei si rosiile. Adaugati fisticul ramas.

Presarati deasupra patrunjelul tocat marunt si potriviti de sare si piper. Puneti vasul in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 40 de minute.

Buzunare de pui

Buzunare_de_pui

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • orez basmati preparare
  • preparare orez basmati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.