Cabanos in aluat

Printeaza

Cabanos in aluat

Ingrediente:Cabanos in aluat

  • foietaj crud
  • 500 g cabanos
  • 1 ou
  • 50 g făină

 

Mod de preparare:

Se întinde aluatul în foaie groasă de jumătate de centimetru, se taie sub formă de dreptunghiuri egale şi pe fiecare dreptunghi se pune câte o bucăţică de cabanos de mărimea dreptunghiului.

Se rulează, se unge cu ou bătut şi se coace la foc iute. Preparatul se serveşte cald.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cabanos in aluat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.