Pour Over Coffee: ghid complet pentru o cafea perfectă – Metoda Pour Over este una dintre cele mai apreciate tehnici manuale de preparare a cafelei, oferind un control precis asupra procesului și rezultând într-o cafea curată și bine echilibrată. Spre deosebire de metoda automată drip coffee, Pour Over necesită atenția și intervenția constantă a celui […]
Cafe Port
PrinteazaCafe Port din: cafea, vin, rom, zahar si frisca.
Ingrediente:
- cafea fierbinte si tare
- vin bordeaux
- rom
- 2 lingurite de zahar candel macinat
- frisca lichida
Mod de preparare:
Turnam intr-un vas cafeaua si adaugam in mod egal vin si rom, apoi adaugam candelul.
Fierbem bautura pana cand zaharul se dozolva.
Turnam intr-un pahar decorativ termorezistent si punem deasupra frisca lichida.
Savurati!
Drip Cofee – Cafea Filtru – este una dintre cele mai populare metode de preparare a cafelei în America de Nord și nu numai. Aceasta metodă presupune trecerea apei fierbinți prin cafea măcinată așezată într-un filtru, permițând lichidului să se scurgă încet într-un recipient. Istoria Drip Coffee – Drip coffee a început să câștige popularitate […]
Cafea la Aeropress: ghid complet pentru o cafea perfectă
Cafea la Aeropress: ghid complet pentru o cafea perfectă. Aeropress este un dispozitiv inovativ și portabil care folosește presiunea pentru a forța apa fierbinte prin cafeaua măcinată, creând o băutură similară cu espresso, dar cu un design și o metodă de preparare diferite. Aceasta metodă combină elemente din diverse tehnici de preparare a cafelei, oferind […]
Ghidul Complet al Tipurilor de Cafea
Ghidul Complet al Tipurilor de Cafea: O Prezentare a Diferitelor Tipuri de Cafea (Arabica, Robusta, Liberica) – Caracteristicile Lor Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume, savurată de milioane de oameni în fiecare zi. Cu o istorie bogată și variată, cafeaua este cultivată în diverse regiuni ale lumii, fiecare tip având caracteristici […]