Cafea cu frisca si coniac

Printeaza

Cafea cu frisca si coniac din: apa, lapte, coniac, frisca, cafea macinata, zahar brun, scortisoara macinata.

Ingrediente:Cafea_cu_frisca_si_coniac

  • 100 ml apă
  • 50 ml lapte
  • 20 ml coniac
  • 50 g frișcă
  • 3 lingurițe cafea măcinată
  • 1 linguriță zahăr brun
  • scorțișoară măcinată

 

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert împreună cu zahărul. Când clocotește se adaugă cafeaua. Se lasă un clocot și se ia de pe foc.

După ce s-a decantat, se toarnă cafeaua într-un alt recipient. Cafeaua obținută se amestecă cu laptele și coniacul.

Se toarnă în cupe, se pune frișcă deasupra și se pudrează cu praf de scorțișoară.

Cafea cu frisca si coniac

Cafea_cu_frisca_si_coniac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.