Cafea mocha cu ciocolata

Printeaza

O reteta de cafea mocha cu ciocolata din: cafea, ciocolata si frisca.

Ingrediente:Cafea mocha cu ciocolata

  • 1 cana cafea pregatita
  • 60 gr ciocolata fina
  • frisca

 

Mod de preparare:

Cafeaua expresso trebuie sa fie proaspat facuta, fierbinte. Toarna aceasta cafea intr-o cratita la foc mic si adauga ciocolata. Amesteca si fierbe 4 minute, pana cand ciocolata s-a topit, iar compozitia este omogena.

Toarna cafeaua mocha in cani. Adauga frisca si apoi decoreaza cu ciocolata neagra rasa. Cafeaua se serveste imediat, fierbinte.

Cafea mocha cu ciocolata

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.