Cafea cu portocale

Printeaza

Cafea cu portocale din: portocale, frisca, zahar, lichior de portocale si cafea.

Ingrediente:

  • 2 portocale
  • 100 g frisca lichida
  • 40 g zahar
  • 4 linguri de lichior de portocale
  • 3 cesti de cafea

 

Mod de preparare:

Curatam portocala cu atentie, taiem coaja in dungi subtiri si stoarcem zeama fructului intr-un vas.

Curatam si cealalta portocala si o taiem in bucati. Batem frisca.

Impartim amestecul rezultat din sucul de portocale, zahar si lichior de portocale in pahare si completam cu cafea fierbinte.

Punem deasupra frisca. Decoram cu felii si cu coaja de portocala. Servim imediat.

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.