Cafea rece Mocha

Printeaza

Cafea rece Mocha din: cafea rece, lapte, sirop de ciocolata si zahar.

Ingrediente:

  • 1  – 1/2 cani cafea rece
  • 2 cani lapte
  • 1/4 cana sirop de ciocolata
  • 1/4 cana zahar

 

Mod de preparare:

Cafea rece Mocha: Toarna cafeaua in tavite pentru cuburi de gheata si pune-o la congelator peste noapte

A doua zi, scoate cuburile din cafea inghetata si pune-le in blender, impreuna cu laptele, ciocolata si zaharul.

Amesteca bine, pana cand obtii o bautura cremoasa si rece. Daca nu vrei sa folosesti cuburi de cafea inghetata, poti sa faci aceasta bautura din cafea lichida, in care sa pui cuburi obisnuite de gheata sau sa folosesti pahare care au fost tinute la frigider.

Cafeaua rece se serveste imediat. Poti sa-i faci un toping din frisca si sirop de ciocolata.

 

 

Savurati!

 

 

 

Sirop de Piersici

Sirop de Piersici de Casă – Rețeta Perfectă pentru Gustul Verii: o modalitate excelentă de a captura aroma dulce și parfumată a piersicilor proaspete și de a o păstra pentru a te bucura de ea tot anul. Acest sirop este perfect pentru a fi adăugat în băuturi, deserturi sau chiar în diverse rețete de gătit. […]

Gâscă cu Sos de Soia și Ghimbir

Gâscă cu Sos de Soia și Ghimbir – Gâsca este gătită la cuptor până devine fragedă și pielea capătă o textură crocantă. Ungerea periodică cu sosul din tavă asigură că gâsca rămâne suculentă și plină de arome. Odată gătită, gâsca este decorată cu ceapă verde proaspătă, adăugând un contrast de culoare și un plus de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.