Sirop de Piersici de Casă – Rețeta Perfectă pentru Gustul Verii: o modalitate excelentă de a captura aroma dulce și parfumată a piersicilor proaspete și de a o păstra pentru a te bucura de ea tot anul. Acest sirop este perfect pentru a fi adăugat în băuturi, deserturi sau chiar în diverse rețete de gătit. […]
Cafea rece Mocha
PrinteazaCafea rece Mocha din: cafea rece, lapte, sirop de ciocolata si zahar.
Ingrediente:
- 1 – 1/2 cani cafea rece
- 2 cani lapte
- 1/4 cana sirop de ciocolata
- 1/4 cana zahar
Mod de preparare:
Cafea rece Mocha: Toarna cafeaua in tavite pentru cuburi de gheata si pune-o la congelator peste noapte
A doua zi, scoate cuburile din cafea inghetata si pune-le in blender, impreuna cu laptele, ciocolata si zaharul.
Amesteca bine, pana cand obtii o bautura cremoasa si rece. Daca nu vrei sa folosesti cuburi de cafea inghetata, poti sa faci aceasta bautura din cafea lichida, in care sa pui cuburi obisnuite de gheata sau sa folosesti pahare care au fost tinute la frigider.
Cafeaua rece se serveste imediat. Poti sa-i faci un toping din frisca si sirop de ciocolata.
Savurati!
Gâscă cu Sos de Soia și Ghimbir
Gâscă cu Sos de Soia și Ghimbir – Gâsca este gătită la cuptor până devine fragedă și pielea capătă o textură crocantă. Ungerea periodică cu sosul din tavă asigură că gâsca rămâne suculentă și plină de arome. Odată gătită, gâsca este decorată cu ceapă verde proaspătă, adăugând un contrast de culoare și un plus de […]