Caipirinha cu fructul pasiunii

Printeaza

Scobeşte cu linguriţa pulpa unui fructul pasiunii şi pune-l într-un pahar cu baza groasă. Adaugă 1/2 lămâie, tăiată sferturi şi 1 lingură sirop de agave şi zdrobeşte totul cu lingura de lemn.

Adaugă 50 ml cachaca -rom brazilian (poţi înlocui cu rom) – şi completează cu cuburi de gheaţă zdrobită.

Amestecă şi serveşte cu felii de lămâie.

Caipirinha_cu_fructul_pasiunii

1 comentariu

  1. nu prea se gaseste fructul pasiunii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.