Calamar cu orez si legume

Printeaza

Calamar cu orez si legume din: calamari, orez, carne de vita, ceapa, usturoi, sare, piper, marar.

Ingrediente:Calamar_cu_orez_si_legume

  • 6 calamari
  • 1 cana orez basmati
  • 200 g carne de vita tocata
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura de marar

 

Mod de preparare:

Curăţă calamarii pe interior, scoate pieliţa şi fierbe-i maximum trei minute. Căleşte ceapa. Adaugă usturoiul tocat, carnea, condimentele şi amestecă. Când a scăzut şi s-a înăbuşit carnea, adaugă orezul.

Toarnă o cană de apă şi lasă să se lege, la foc potrivit. La final, adaugă mărarul. Când s-a răcorit, umple fiecare calamar cu această compoziţie. Prăjeşte apoi calamarii în ulei încins, câte două minute pe toate părţile ca să iasă bine rumeniţi.

Aşază calamarii umpluţi pe pat de legume: ceapă roşie, ardei gras verde, roşii, salată verde.

Calamar cu orez si legume

Calamar_cu_orez_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.