Calamari cu legume

Printeaza

Calamari cu legume din: calamar, faina, oua, pesmet, ulei, rosii, ardei, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Calamari cu legume

  • 500 g calamari
  • 100 g făină
  • 3 ouă bătute
  • 150 g pesmet
  • 250 ml ulei
  • 500 g roşii
  • 2 ardei
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se condimentează cu sare si piper rondelele de calamar; se trec prin 100 g făină, 3 ouă bătute şi 150 g pesmet. Se prăjesc în 250 ml ulei bine încins.

Se taie felii 500 g roşii şi 2 ardei graşi verzi. Se pun alternativ, într-o tavă adâncă, rondele de calamar, roşii şi ardei gras. Se presară usturoi tocat.

Se stropeşte cu 50 ml ulei de măsline şi se dă la cuptor circa 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.