Vinul Château Musar: Un Vin Legendar din Liban – Château Musar este un vin roșu excepțional, provenit din regiunea Bekaa Valley din Liban. Acest vin este renumit pentru caracterul său unic și capacitatea remarcabilă de îmbătrânire. Cu o istorie bogată și metode de vinificație tradiționale, Château Musar este celebrat la nivel mondial, fiind considerat un […]
Calamari cu cuşcuş
PrinteazaCalamari cu cuscus din: cuscus, ardei gras, usturoi, patrunjel, ulei de masline, suc de lamaie, coriandru, sare, piper si calamari.
Ingrediente:
- 300 g cuşcuş
- 1/2 ardei gras roşu
- 1 căţel de usturoi
- 4 crenguţe de pătrunjel
- 4 linguri ulei de măsline
- 1 lingură suc de lămâie
- 1/2 linguriţă coriandru măcinat
- sare
- piper
- 400 g calamari (tuburi)
Mod de preparare:
Calamari cu cuşcuş: Pregătiţi cuşcuşul conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pasaţi ardeiul, usturoiul, pătrunjelul, uleiul, sucul de lămâie, coriandrul, sarea şi piperul.
Incorporaţi-le în cuşcuş, lăsaţi-l 1 oră la rece. Umpleţi calamarii cu acest amestec. Acoperiţi-i cu un capac şi lăsaţi-i pe grătar 15-20 min. la 160°.
Pofta buna!
Cafea Sulawesi Toraja: Măiestria Indoneziei – Cafeaua Sulawesi Toraja este una dintre bijuteriile ascunse ale lumii cafelei, cultivată în regiunile muntoase ale insulei Sulawesi din Indonezia. Apreciată pentru corpul său plin, aciditatea scăzută și gustul complex, această cafea se remarcă prin note de cacao, fructe și condimente. Procesul tradițional de producție și fermentare, combinat cu […]