Calamari cu cuşcuş

Printeaza

Calamari cu cuscus din: cuscus, ardei gras, usturoi, patrunjel, ulei de masline, suc de lamaie, coriandru, sare, piper si calamari.

 

Ingrediente:

  • 300 g cuşcuş
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 1 că­ţel de usturoi
  • 4 crenguţe de pătrunjel
  • 4 linguri ulei de măsli­ne
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1/2 linguriţă coriandru măcinat
  • sare
  • piper
  • 400 g calamari (tuburi)

Mod de preparare:

Calamari cu cuşcuş: Pregătiţi cuşcuşul conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pasaţi ardeiul, usturoiul, pătrunjelul, uleiul, sucul de lămâie, coriandrul, sarea şi piperul.

Incorporaţi-le în cuşcuş, lăsaţi-l 1 oră la rece. Umpleţi calamarii cu acest amestec. Acoperiţi-i cu un capac şi lăsaţi-i pe grătar 15-20 min. la 160°.

 

Pofta buna!

Vinul Château Musar

Vinul Château Musar: Un Vin Legendar din Liban – Château Musar este un vin roșu excepțional, provenit din regiunea Bekaa Valley din Liban. Acest vin este renumit pentru caracterul său unic și capacitatea remarcabilă de îmbătrânire. Cu o istorie bogată și metode de vinificație tradiționale, Château Musar este celebrat la nivel mondial, fiind considerat un […]

Cafea Sulawesi Toraja

Cafea Sulawesi Toraja: Măiestria Indoneziei – Cafeaua Sulawesi Toraja este una dintre bijuteriile ascunse ale lumii cafelei, cultivată în regiunile muntoase ale insulei Sulawesi din Indonezia. Apreciată pentru corpul său plin, aciditatea scăzută și gustul complex, această cafea se remarcă prin note de cacao, fructe și condimente. Procesul tradițional de producție și fermentare, combinat cu […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.