Mâncare de Praz cu Carne de Miel și Roșii. Această rețetă este perfectă pentru o masă de prânz sau cină, oferind un echilibru excelent între proteine și legume. Timp de pregătire: 20 minute Timp de gătire: 1 oră și 15 minute Timp total: 1 oră și 35 minute Ingrediente 700 g carne de miel, tăiată […]
Calamari la gratar
PrinteazaCalamari la gratar din: calamari, lamaie, ulei de masline, boia de ardei iute, sare, piper boabe.
Ingrediente:
- 500 g calamari (pui)
- 1 lămâie
- ulei de măsline
- boia de ardei iute
- sare
- piper boabe
Mod de preparare:
spală bine calamarii. lasă întregi, fiind foarte mici și cruzi. Se tamponează cu un șervet și se ung cu ulei de măsline.
presară cu boia de ardei iute și sare. frig pe grătar, atât cât să se rumenească ușor pe fiecare parte.
scot pe platou și se presară boabe de piper roșu. stropesc cu suc de lămâie.
Calamari la gratar
Pofta buna!
Campari Alexander: un cocktail sofisticat care combină dulceața cremoasă a lichiorului de cacao cu amărăciunea distinctă a Campari-ului, creând o băutură echilibrată și plină de caracter. Acest cocktail este o variantă modernă a clasicului Brandy Alexander, perfect pentru cei care apreciază un amestec rafinat de arome. Ingrediente 30 ml Campari 30 ml lichior de cacao […]