Calamari la gratar

Printeaza

Calamari la gratar din: calamari, lamaie, ulei de masline, boia de ardei iute, sare, piper boabe.

Ingrediente:Calamari_la_gratar

  • 500 g calamari (pui)
  • 1 lămâie
  • ulei de măsline
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Se spală bine calamarii. Se lasă întregi, fiind foarte mici și cruzi. Se tamponează cu un șervet și se ung cu ulei de măsline. Se presară cu boia de ardei iute și sare. Se frig pe grătar, atât cât să se rumenească ușor pe fiecare parte.

Se scot pe platou și se presară boabe de piper roșu. Se stropesc cu suc de lămâie.

Calamari la gratar

Calamari_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.