Calcan cu cartofi fierţi şi cimbru

Printeaza

Calcan cu cartofi fierţi şi cimbru din: pesti, lamaie, cartofi, usturoi, cimbru, patrunjel si ulei.

 

Ingrediente:

  • 4 pesti
  • 1 lamaie
  • 1 kg cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 2 crengute de cimbru
  • cateva fire de patrunjel
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă, după care se curăţă. Peştele se spală, se usucă şi se stropeşte cu suc de lămâie. Se lasă aşa 10 minute.

Intr-un vas de cuptor se pun cartofii fierţi amestecaţi cu pătrunjel, peştele cu tot cu sucul de lămâie şi felioare de usturoi.

Se presară cimbru şi se pune ulei. Se dă la cuptor 10 minute maximum.

Calcan cu cartofi fierţi şi cimbru

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata de calcan

Salata de calcan

Salata de calcan din: calcan, salata rucola, rosii cherry, oua, masline, capere, castraveciori, lamaie, ulei de masline, vin alb sec, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati de calcan 200 g de salata rucola, gata preparata 250 g rosii cherry 2 oua 1 pliculet de supa de peste, cu vin si mirodenii 12 masline verzi, fara samburi 2 linguri de capere 2 castraveciori acri 1 lamaie 150 ml de ulei […]

Calcan cu stridii in sos

Calcan cu stridii in sos

Calcan cu stridii in sos din: stridii, unt, morcovi praz, vin alb, smantana, calcan, sare si piper. Ingrediente:  12 stridii 115 gr unt 2 morcovi, feliati 2 fire praz, doar partea alba tocat 375 ml vin alb 105 ml smantana fileuri de calcan sare si piper   Mod de preparare: Cu ajutorul unui cuțit de stridii, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.