Salata de calcan din: calcan, salata rucola, rosii cherry, oua, masline, capere, castraveciori, lamaie, ulei de masline, vin alb sec, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati de calcan 200 g de salata rucola, gata preparata 250 g rosii cherry 2 oua 1 pliculet de supa de peste, cu vin si mirodenii 12 masline verzi, fara samburi 2 linguri de capere 2 castraveciori acri 1 lamaie 150 ml de ulei […]
Calcan cu cartofi fierţi şi cimbru
PrinteazaCalcan cu cartofi fierţi şi cimbru din: pesti, lamaie, cartofi, usturoi, cimbru, patrunjel si ulei.
- 4 pesti
- 1 lamaie
- 1 kg cartofi
- 3 catei usturoi
- 2 crengute de cimbru
- cateva fire de patrunjel
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se fierb cartofii în coajă, după care se curăţă. Peştele se spală, se usucă şi se stropeşte cu suc de lămâie. Se lasă aşa 10 minute.
Intr-un vas de cuptor se pun cartofii fierţi amestecaţi cu pătrunjel, peştele cu tot cu sucul de lămâie şi felioare de usturoi.
Se presară cimbru şi se pune ulei. Se dă la cuptor 10 minute maximum.
Calcan cu cartofi fierţi şi cimbru
Pofta buna!
poate iti place si:
Calcan cu stridii in sos
Calcan cu stridii in sos din: stridii, unt, morcovi praz, vin alb, smantana, calcan, sare si piper. Ingrediente: 12 stridii 115 gr unt 2 morcovi, feliati 2 fire praz, doar partea alba tocat 375 ml vin alb 105 ml smantana fileuri de calcan sare si piper Mod de preparare: Cu ajutorul unui cuțit de stridii, […]
Pofta buna!