Calcan cu legume

Printeaza

Calcan cu legume

Calcan cu legume

Ingrediente:

  • 1,2kg de calcan
  • zeama de la o portocala
  • 400gr sparanghel verde
  • 300gr morcovi
  • o frunza de praz
  • o lingura de ardei rosu(taiat cubulete)
  • o lingurita de amestecuri de ierburi aromatice
  • 4 creveti
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spala pestele, curata-l si taie-l fileuri, da deoparte pielea. Condimenteaza fileurile de calcan cu sare, piper si suc de portocale. Pregateste si fileurile de peste, la abur, timp de 15 minute.

Curata sparanghelul si taie din el betisoare lungi de 12-15 cm,procedeaza la fel si cu morcovii. Pune betisoarele de sparanghel si morcovi in apa cu sare (trebuie sa ramana al dente). Din frunza de praz taie fasii subtiri si lasa-le sa fiarba de asemenea putin in apa cu sare.

Cand sunt aproape gata adauga in vas si cubuletele de ardei rosu si presara ierburile aromatice. Condimenteaza cu sare si piper si trage vasul deoparte, pastrandu-l la cald.

Crevetele se fierbe aparte, in apa cu sare si ierburi condimentate. Pentru montare, se iau cu grija fileurile de calcan si se ruleaza in ele cateva bastonase de sparanghel si morcovi, dupa care se leaga cu fasii de praz.

Se aseaza in farfurie unul sau doua rulouri, cate un crevete si se stropeste cu sosul obtinut la prepararea legumelor.

Calcan cu legume

Calcan cu legume1.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.