Calcan rasol cu sos

Printeaza

Calcan rasol 

Se taie capul care nu se foloseşte, apoi se spintecă, se scot intestinele, după care se spală bine. Se taie felii, fără să se cureţe de solzi şi de piele, pentru ca să nu se fărîmiţeze la fiert. Se spală din nou, se usucă tamponind cu un prosop curat, apoi se sărează.

După ce a fiert, se poate curăţa de solzi şi de piele. Calcanul rămîne alb şi curat, prezentînd un aspect frumos. Calcanul rasol se serveşte cu sos vinegretă, remulad sau scordolea. Şalăul se prepară în acelaşi fel.

Calcan rasol cu sos

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.