Caltabos clasic

Printeaza

Caltabos clasic din: carne pentru carnati, orez, sange, apa, cimbru, hrean.

Ingrediente:Caltabos clasic

  • 2 kg carne pentru carnati
  • 1 ceasca orez
  • apa
  • 3-4 polonice din sânge
  • cimbru
  • hrean

 

Mod de preparare:

Din carnea măcinată pentru cârnaţi (condimentată) se scot 2 kg, se adaugă o ceaşcă de orez spălat în mai multe ape, alternând apa rece cu apa caldă, până ce orezul se albeşte şi ultima apă este limpede, se adaugă 3-4 polonice din sânge şi cimbru după gust, se frământă, apoi se umple în maţe subţiri ca de cârnaţi, iar la fiecare 10 cm se leagă cu aţă, apoi se pun la afumat.

Când se consumă, se fierb 30-40 minute şi se servesc cu hrean în oţet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.