Caltabos pentru Craciun

Printeaza

Caltabos pentru Craciun din: splina, inima, plaman, slanina, sorici, orez, ceapa, sare, piper, ienibahar si mat gros.

Ingrediente:

  •  1 splina
  • 1/2 inima
  • 1.2 plaman
  • 500 slanina de la gat
  • 100 g sorici
  • 150 g orez
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • cuisoare
  • ienibahar
  • mat gros

 

Mod de preparare:

Ca la orice caltabos, fierbe organele si da-le prin masina de tocat. Intre timp, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în puţin ulei.

Separat, fierbe orezul şi amestecă totul cu pasta de carne. Sărează şi condimentează după gust, apoi umple maţul cu com­poziţia astfel obţinută.

Dă la fiert, iar după trei sferturi de oră, timp în care înţepi din loc în loc maţul, scoate caltaboşul şi pune-l în apă rece.

Cimbrul este bine venit in compozitia de caltabos, dandu-i o aroma asemanatoare cu a sarmalelor.

 

Caltabos pentru Craciun

Pofta buna!

 

 

 

Berbec în Crustă de Ierburi

Berbec în Crustă de Ierburi: Acest preparat îmbină frăgezimea cărnii de berbec cu o crustă crocantă și parfumată de ierburi, creând un contrast de texturi și arome care va încânta orice iubitor de carne. Ingrediente: 1 pulpa de berbec (aproximativ 1-1.5 kg): Carnea de berbec este cunoscută pentru gustul său bogat și textura sa suculentă. […]

Supă Consommé Vegetariană cu Ou Poșat

Supă Consommé Vegetariană cu Ou Poșat – este o variantă delicată și sănătoasă a tradiționalei supe consommé. Această supă limpede, cu o aromă intensă de legume și un ou poșat moale în centrul său, oferă o experiență culinară sofisticată, perfectă pentru un prânz ușor sau o cină elegantă. Pregătirea ingredientelor: 15 minute Gătitul: 1 oră […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.