Coniac de casa afumat din: coniac, baton de vanilie, coaja de portocala, zahar brun, lemn de stejar. Acest coniac afumat va avea un gust unic și un parfum îmbunătățit datorită aromei de stejar și vanilie. Este perfect pentru a fi savurat în serile liniștite sau pentru a fi oferit ca un cadou special. Ingrediente: […]
Caltabos cu gusa de porc
PrinteazaCaltabos cu gusa de porc din: carne de porc, gusa, sorici, ceapa, orez, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g carne macră de porc
- 500 g guşă de porc
- şoriciul de pe guşă, fiert şi răcit
- 200 g ceapă
- 100 g orez
- 1 lingură sare şi piper
Mod de preparare:
Caltabos cu gusa de porc : toacă 500 g carne macră de porc, 500 g guşă de porc, şoriciul de pe guşă, fiert şi răcit, şi 200 g ceapă.
frământă cu 100 g orez opărit pe jumătate şi răcit, 1 lingură sare şi piper.
introduce în intestinul mai larg, lăsând loc la capete pentru umflarea orezului. leagă capetele şi se pune caltaboşul la fiert, încet, cu foi de dafin.
La final se poate afuma sau doar usca.
Pofta buna!
Ardei Iuți Murați cu usturoi din: ardei iuti, apa, otet alb, usturoi, sare, zahar, frunze de dafin, boabe de piper sau coriandru. Ardeii iuți murați sunt o gustare delicioasă și picantă, perfectă pentru a adăuga o notă iute în diverse preparate. Această rețetă simplă vă permite să savurați ardeii iuți într-un mod proaspăt și aromat. […]