Caltabos cu gusa de porc 

Printeaza

Caltabos cu gusa de porc din: carne de porc, gusa, sorici, ceapa, orez, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g carne macră de porc
  • 500 g guşă de porc
  • şoriciul de pe guşă, fiert şi răcit
  • 200 g ceapă
  • 100 g orez
  • 1 lingură sare şi piper

 

Mod de preparare:

Caltabos cu gusa de porc :  toacă 500 g carne macră de porc, 500 g guşă de porc, şoriciul de pe guşă, fiert şi răcit, şi 200 g ceapă.

frământă cu 100 g orez opărit pe jumătate şi răcit, 1 lingură sare şi piper.

introduce în intestinul mai larg, lăsând loc la capete pentru umflarea orezului. leagă capetele şi se pune caltaboşul la fiert, încet, cu foi de dafin.

La final se poate afuma sau doar usca.

 

Pofta buna!

 

Coniac de casa afumat

Coniac de casa afumat din: coniac, baton de vanilie, coaja de portocala, zahar brun, lemn de stejar. Acest coniac afumat va avea un gust unic și un parfum îmbunătățit datorită aromei de stejar și vanilie. Este perfect pentru a fi savurat în serile liniștite sau pentru a fi oferit ca un cadou special.   Ingrediente: […]

Ardei Iuți Murați cu usturoi

Ardei Iuți Murați cu usturoi din: ardei iuti, apa, otet alb, usturoi, sare, zahar, frunze de dafin, boabe de piper sau coriandru. Ardeii iuți murați sunt o gustare delicioasă și picantă, perfectă pentru a adăuga o notă iute în diverse preparate. Această rețetă simplă vă permite să savurați ardeii iuți într-un mod proaspăt și aromat. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.