Caltabos clasic din: carne pentru carnati, orez, sange, apa, cimbru, hrean. Ingrediente: 2 kg carne pentru carnati 1 ceasca orez apa 3-4 polonice din sânge cimbru hrean Mod de preparare: Din carnea măcinată pentru cârnaţi (condimentată) se scot 2 kg, se adaugă o ceaşcă de orez spălat în mai multe ape, alternând apa rece cu […]
Caltabos cu gusa de porc din: carne de porc, gusa, sorici, ceapa, orez, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne macră de porc 500 g guşă de porc şoriciul de pe guşă, fiert şi răcit 200 g ceapă 100 g orez 1 lingură sare şi piper Mod de preparare: Se toacă 500 g carne macră de […]
Nimic nu se compara cu retetele traditionale. Am cumparat caltabos din comert si nu are nicio legatura cu cel facut traditional. O sa incerc reteta propusa de voi.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Nimic nu se compara cu retetele traditionale. Am cumparat caltabos din comert si nu are nicio legatura cu cel facut traditional. O sa incerc reteta propusa de voi.