Caltabos traditional

Printeaza

Caltabos traditional din: carne de porc, ceapa, orez, bulion, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 3 kg carne de porc tocată
  • 4-5 cepe mari tocate
  • 500 g orez
  • 6-7 linguri bulion
  • sare şi piper

 

Mod de preparare Caltabos traditional:

Se amestecă 3 kg carne de porc tocată cu 4-5 cepe mari tocate, 500 g orez spălat în mai multe ape, 6-7 linguri bulion, sare şi piper.

Maţele se freacă cu puţină sare, apoi se spală cu apă caldă. Se umplu, se leagă la ambele capete şi se lasă să se scurgă pe o vergea de lemn.

Caltaboşul se fierbe atunci când avem nevoie şi se înţeapă cu andreaua din loc în loc.

Se păstrează la congelator.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.