Caltabos traditional

Printeaza

Caltabos traditional din: carne de porc, ceapa, orez, bulion, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 3 kg carne de porc tocată
  • 4-5 cepe mari tocate
  • 500 g orez
  • 6-7 linguri bulion
  • sare şi piper

 

Mod de preparare Caltabos traditional:

amestecă 3 kg carne de porc tocată cu 4-5 cepe mari tocate, 500 g orez spălat în mai multe ape, 6-7 linguri bulion, sare şi piper.

Maţele se freacă cu puţină sare, apoi se spală cu apă caldă. Se umplu, se leagă la ambele capete şi se lasă să se scurgă pe o vergea de lemn.

Caltaboşul se fierbe atunci când avem nevoie şi se înţeapă cu andreaua din loc în loc.

Se păstrează la congelator.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Smochine murate cu scortisoara

Smochine murate cu scortisoara din: smochine, zahar, apa, lamaie, scortisoara, cuisoare, sare. Această rețetă de smochine murate este o modalitate delicioasă de a conserva smochinele proaspete și de a le păstra pentru mai mult timp. Ingrediente: 500 de grame de smochine proaspete 200 de grame de zahăr 250 ml de apă 1 lămâie 1 baton […]

Rețetă tradițională de ciorbă de vacută: Deliciu culinar din bucătăria românească

Rețetă tradițională de ciorbă de vacută: Deliciu culinar din bucătăria românească din: carne de vacuta, ceapa, morcovi, cartofi, radacina de patrunjel, telina, usturoi, apa, oua, smantana, sare, piper, marar. Ciorba de vacută este un preparat tradițional românesc cu o istorie bogată. Această mâncare se bucură de popularitate în România și în alte țări din Europa […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.