Calzone cu spanac si ciuperci
PrinteazaCalzone cu spanac si ciuperci din: ciuperci, unt, sare, piper, spanac, usturoi, ceapa verde, rosii, aluat, cascaval.
- 250 g iutari galbiori
- 2 linguri unt
- sare
- piper
- 200 g spanac
- 1 catel de usturoi
- 2 cepe verzi
- 100 g rosii
- aluat pentru pizza
- 120 g cascaval feliat
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile şi se înăbuşă în unt cca 5 min. Se condimentează. Se opăreşte spanacul. Se toacă usturoiul. Ceapa verde se taie rondele şi se adaugă la ciuperci. Se încinge cuptorul la 200°C.
Se taie aluatul în a patru şi se întind 4 foi circulare. Se aşază deasupra toppingul şi caşcavalul şi se pliază; se presează marginile şi se înţeapă blaturile. Se coc pizzele cca 25 minute.
Calzone cu spanac si ciuperci
Pofta buna!