Calzone cu spanac si ciuperci

Printeaza

Calzone cu spanac si ciuperci din: ciuperci, unt, sare, piper, spanac, usturoi, ceapa verde, rosii, aluat, cascaval.

Ingrediente:Calzone_cu_spanac_si_ciuperci

  • 250 g iutari galbiori
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 200 g spanac
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 100 g rosii
  • aluat pentru pizza
  • 120 g cascaval feliat

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile şi se înăbuşă în unt cca 5 min. Se condimentează. Se opăreşte spanacul. Se toacă usturoiul. Ceapa verde se taie rondele şi se adaugă la ciuperci. Se încinge cuptorul la 200°C.

Se taie aluatul în a patru şi se întind 4 foi circulare. Se aşază deasupra toppingul şi caşcavalul şi se pliază; se presează marginile şi se înţeapă blaturile. Se coc pizzele cca 25 minute.

Calzone cu spanac si ciuperci

Calzone_cu_spanac_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.