Calzone cu legume si cascaval

Printeaza

Calzone cu legume si cascaval din: făină, ulei de măsline, praf de copt, ceapa alba, rosii uscate, ciuperci champignon, ardei graşi copţi, frunze de spanac, cascaval, sare, pieper, ulei.

 

Ingrediente pentru aluat:Calzone_cu_legume_si_cascaval

  •  4 căni de făină
  •  4 linguriţă de sare
  •  4 linguri de ulei de măsline
  •  1 1/2 cană apă călduţă
  •  1 plic praf de copt

Ingrediente pentru umplutură:

  •  1 ceapă albă
  •  3-4 roşii uscate
  •  4 ciupercuţe champignon
  •  2 ardei graşi copţi
  •  3-4 frunze de spanac
  •  5 felii subţiri de cascaval 
  • sare, pieper, ulei

Mod de preparare:

Căleşte ceapa. Adaugă roşiile uscate rondele, ciupercuţele feliate, ardeiul gras fâşii şi spanacul.

Pune sare, pi­per. Amestecă într-un bol ingredien­tele uscate pentru aluat, apoi uleiul, amestecând cu degetele, şi apa.

Pe un blat presărat cu făină, întinde până ce devine elastic.

Taie în bucăţi, întinde pe fiecare, apoi aşază feliile de caşcaval, introdu compoziţia (îţi ajunge pentru două persoane, dar poţi multiplica) şi sigilează la mar­gini.

Pune în cuptorul încins şi coace la foc iute 10-15 minute.

 

Calzone cu legume si cascaval

Calzone_cu_legume_si_cascaval

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Calzone cu sunca

Calzone cu sunca

Calzone cu sunca din: faina, drojdie, ulei, lapte, oua, mozzarella, sunca, cimbru, unt, ciuperci, sare, sminte de floarea soarelui. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 25 g drojdie 30 ml ulei 300 ml lapte 2 gălbenuşuri sare Pentru umplutură: 250 g mozzarella 250 g şuncă de Praga cimbru uscat 50 g unt 200 g ciuperci […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.