Calzone cu sunca din: faina, drojdie, ulei, lapte, oua, mozzarella, sunca, cimbru, unt, ciuperci, sare, sminte de floarea soarelui. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 25 g drojdie 30 ml ulei 300 ml lapte 2 gălbenuşuri sare Pentru umplutură: 250 g mozzarella 250 g şuncă de Praga cimbru uscat 50 g unt 200 g ciuperci […]
Calzone cu legume si cascaval
PrinteazaCalzone cu legume si cascaval din: făină, ulei de măsline, praf de copt, ceapa alba, rosii uscate, ciuperci champignon, ardei graşi copţi, frunze de spanac, cascaval, sare, pieper, ulei.
Ingrediente pentru aluat:
- 4 căni de făină
- 4 linguriţă de sare
- 4 linguri de ulei de măsline
- 1 1/2 cană apă călduţă
- 1 plic praf de copt
Ingrediente pentru umplutură:
- 1 ceapă albă
- 3-4 roşii uscate
- 4 ciupercuţe champignon
- 2 ardei graşi copţi
- 3-4 frunze de spanac
- 5 felii subţiri de cascaval
- sare, pieper, ulei
Mod de preparare:
Căleşte ceapa. Adaugă roşiile uscate rondele, ciupercuţele feliate, ardeiul gras fâşii şi spanacul.
Pune sare, piper. Amestecă într-un bol ingredientele uscate pentru aluat, apoi uleiul, amestecând cu degetele, şi apa.
Pe un blat presărat cu făină, întinde până ce devine elastic.
Taie în bucăţi, întinde pe fiecare, apoi aşază feliile de caşcaval, introdu compoziţia (îţi ajunge pentru două persoane, dar poţi multiplica) şi sigilează la margini.
Pune în cuptorul încins şi coace la foc iute 10-15 minute.
Calzone cu legume si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Calzone cu sunca
Pofta buna!