Calzone cu spanac si ciuperci
PrinteazaO reteta de calzone cu spanc si ciuperci din: spanac, ciuperci, usturoi, sare, piper, sos sugo, cimbru, mozzarella si aluat dospit.
- 200 g spanac
- 400 g ciuperci
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri unt
- sare
- piper
- 1 portie sos sugo
- 1 lingurita cimbru uscat
- 125 mozzarella
- 1/4 portie aluat dospit
Mod de preparare:
Se curata spanacul si ciupercile. Se taie cuburi usturoiul. Se prajesc in unt ciupercle si usturoiul; se sareaza si se pipereaza. Se adaga sos sugo si cimbru si se fierbe 4 minute. Se taie cuburi branza.
Se intinde o foaie de aluat. Se asaza sosul si branza pe jumatate din foaie si se pliaza; se preseaza. Se coc 20 de minute la cuptorul incins la 220C.
Calzone cu spanac si ciuperci
Pofta buna!