Canapele cu hering

Printeaza

Canapele cu hering din: canapele, hering, mustar, unt, capere, lamaie, verdeata, ulei.

Pentru:12 persoane

Ingrediente:

  • 24 canapele
  • 1 cutie de heringi în saramură
  • 7 linguriţă muştar
  • 30 g unt
  • 60 g capere
  • 1/2 lămîie
  • verdeaţă
  • puţin ulei

 

Mod de preparare:

Canapele cu hering: Canapelele sînt felii de piine fără coajă puţin prăjite şi tăiate în diverse forme (ovale, dreptunghiulare, pătrate) pe care se pun alimentele şi se or­nează.

Canapelele se prăjesc în ulei şi cînd s-au răcit se ung cu unt amestecat cu muştar.

Fileurile de heringi se taie şi se aşază pe canapele, peste unt se garniseşte cu feliuţe de lămîie fără coajă, capere şi verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Reteta zilei: Sote de vinete

Sote de vinete din: vinete, tamarin, sare, garam masala, curcuma, ulei, boabe de mustar, curry. Ingrediente: 2 vinete sos tamarin sare, dupa gust 2 lingurițe garam masala 1 praf curcuma 3 lingurițe de ulei 1/2 linguriță boabe de muștar frunze de curry   Mod de preparare: Curatati si taiati vinetele. Încălziți o tigaie cu ulei […]

Reteta zilei: Varza picanta

Varza picanta din: varza, ulei, ardei iute, curry, ceapa, seminte de mustar, nuca de cocos, sare. Ingrediente: 2 cani varză tocată 2 lingurițe de ulei 3-4 ardei iuti frunze de curry 1/4 cană ceapă tocată 1/2 linguriță semințe de muștar 2 linguri de nucă de cocos rasă sare, dupa gust     Mod de preparare: […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.