Sote de vinete din: vinete, tamarin, sare, garam masala, curcuma, ulei, boabe de mustar, curry. Ingrediente: 2 vinete sos tamarin sare, dupa gust 2 lingurițe garam masala 1 praf curcuma 3 lingurițe de ulei 1/2 linguriță boabe de muștar frunze de curry Mod de preparare: Curatati si taiati vinetele. Încălziți o tigaie cu ulei […]
Canapele cu hering
PrinteazaCanapele cu hering din: canapele, hering, mustar, unt, capere, lamaie, verdeata, ulei.
Pentru:12 persoane
Ingrediente:
- 24 canapele
- 1 cutie de heringi în saramură
- 7 linguriţă muştar
- 30 g unt
- 60 g capere
- 1/2 lămîie
- verdeaţă
- puţin ulei
Mod de preparare:
Canapele cu hering: Canapelele sînt felii de piine fără coajă puţin prăjite şi tăiate în diverse forme (ovale, dreptunghiulare, pătrate) pe care se pun alimentele şi se ornează.
Canapelele se prăjesc în ulei şi cînd s-au răcit se ung cu unt amestecat cu muştar.
Fileurile de heringi se taie şi se aşază pe canapele, peste unt se garniseşte cu feliuţe de lămîie fără coajă, capere şi verdeaţă tocată.
Pofta buna!
Varza picanta din: varza, ulei, ardei iute, curry, ceapa, seminte de mustar, nuca de cocos, sare. Ingrediente: 2 cani varză tocată 2 lingurițe de ulei 3-4 ardei iuti frunze de curry 1/4 cană ceapă tocată 1/2 linguriță semințe de muștar 2 linguri de nucă de cocos rasă sare, dupa gust Mod de preparare: […]