Canapele cu pui şi limbă afumată

Printeaza

Canapele cu pui şi limbă afumată

Ingrediente:Canapele cu pui şi limbă afumată

  • 12 canapele mai mari
  • 300 g limbă afumată fiartă
  • 500 g pui fript sau fiert
  • sare
  • 60 g unt
  • 1 linguriţă muştar
  • 8 castraveciori în oţet
  • 1 legătură mă­rar
  • foi de ceapă verde
  • piper pisat
  • 60 g aspic

 

Mod de preparare:

Canapelele sînt felii de piine fără coajă puţin prăjite şi tăiate în diverse forme (ovale, dreptunghiulare, pătrate) pe care se pun alimentele şi se or­nează.

Castraveciorii se toacă mărunt, se storc bine şi se amestecă cu unt, piper mărunţit şi muştar.

Se ung canapelele, se aranjează la mijloc puiul tocat cu aspic şi pe margine limba tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.