Canapele sufleu

Printeaza

Canapele sufleu din: cascaval, oua, chifle, unt, lapte, faina, sare si piper.

Chifle_umplute_cu_cascaval_si_rosii

 

Ingrediente:

  • 120-150 g caşcaval
  • 3-4 ouă
  • 6 chifle
  • 50-100 g unt
  • 150 ml lapte
  • 80 g făină
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Pregătiţi un sos alb din unt, făină şi lapte. Daţi caşcavalul prin răzătoare şi jumătate din acesta, puneţi-l în sosul alb.

Omogenizaţi compoziţia, tăiaţi chiflele în jumătăţi şi îndepărtaţi-le o parte din miez.

Umpleţi apoi jumătăţile de chifle cu amestecul de mai sus.

Deasupra decoraţi-le cu cuburi mici de caşcaval şi puneţi chiflele astfel pregătite, într-o tavă la cuptor.

Când preparatul s-a aurit frumos, este gata. Serviţi-l cald.

 

 

Canapele sufleu

Chifle_umplute_cu_cascaval_si_rosii

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.