Canapele sufleu

Printeaza

Canapele sufleu din: cascaval, oua, chifle, unt, lapte, faina, sare si piper.

 

 

Ingrediente:

  • 120-150 g caşcaval
  • 3-4 ouă
  • 6 chifle
  • 50-100 g unt
  • 150 ml lapte
  • 80 g făină
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Canapele sufleu: Pregătiţi un sos alb din unt, făină şi lapte. Daţi caşcavalul prin răzătoare şi jumătate din acesta, puneţi-l în sosul alb.

Omogenizaţi compoziţia, tăiaţi chiflele în jumătăţi şi îndepărtaţi-le o parte din miez.

Umpleţi apoi jumătăţile de chifle cu amestecul de mai sus.

Deasupra decoraţi-le cu cuburi mici de caşcaval şi puneţi chiflele astfel pregătite, într-o tavă la cuptor.

Când preparatul s-a aurit frumos, este gata. Serviţi-l cald.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Supa de oase de vita – supa baza de oase de vita

Supa de oase de vita – supa baza de vita din: oase de vita, telina, morcovi, ceapa, praz, usturoi, cimbru patrunjel, frunze de dafin, piper boabe, otet.     Ingrediente: 2 kg oase de vita 3 fire telina 2 morcovi 1 ceapa 1 fir praz 1 capatana mica usturoi 5 crengute cimbru 5 crengute patrunjel […]

Supă franțuzească de ceapă – reteta usor de preparat

Supă franțuzească de ceapă din: ceapa, usturoi, faina, vin alb, supa de vita, sos worcestershire, dafin, cimbru, sare, piper, bagheta, ulei de masline, branza gouda. Supele de ceapă au fost populare cel puțin încă din epoca romană.  De-a lungul istoriei, au fost văzute ca hrană pentru oamenii săraci, deoarece ceapa era din belșug și ușor […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.