Canelloni la cuptor cu ricotta
PrinteazaCanelloni la cuptor cu ricotta din: canelloni, spanac, branza ricotta, oua, nucsoara, parmezan, unt, sare si piper.
- 12 canelloni
- 500 g spanac
- 250 g brânză ricotta
- 2 ouă
- nucşoară
- parmezan ras
- unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi, spălaţi apoi puneţi spanacul la fiert în puţină apă cu o linguriţă de sare. Stoarceţi frunzele şi tocaţi-le mărunt. Intr-un castron puneţi spanacul, brânza, gălbenuşurile şi 4-5 linguri bune cu parmezan ras.
Condimentaţi cu nucşoară, sare şi piper.
Intr-o tavă, puneţi canelloni peste puţin sos bechamel. Restul de sos puneţi-l peste canelloni odată cu parmezan ras şi cuburi mici de unt.
Daţi tava la cuptor pentru câteva minute.
Pofta buna!