Canelloni umplute cu legume

Printeaza

Canelloni umplute cu legume din: dovlecel, ardei grasi, ceapa, usturoi, unt, ulei, supa de legume, sare, piper, cannelloni parmezan si praz.

Ingrediente:Canelloni_umplute_cu_legume

pentru umplutura:

  • 400 g dovlecel
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml supa de legume
  • sare
  • piper

in plus:

  • 400-500 g cannelloni
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • parmezan ras
  • fire de praz fierte, pentru decor

 

Mod de preparare:

Legumele se spală, se curăţă şi se taie bucăţele.

Pastele se fierb conform in­dicaţiilor de pe pachet, apoi se scot, se scurg de apă şi se păstrează la loc cald

. Uleiul şi untul se încing într-o cra-tiţâ, apoi se călesc legumele, timp de 3 minute.

Se toarnă supa si se lasă 5 minute la foc mic, apoi se asezonează cu sare şi piper.

Pastele se pun într-un castron, în poziţie verticală. Se scot legumele, se scurg de zeamă şi se amestecă cu puţin parmezan.

Se umple un şpriţer cu această compoziţie şi se umplu pastele. Acestea se leagă cu câte un fir de praz şi se servesc.

Canelloni umplute cu legume

Canelloni_umplute_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 

Canelloni umpluti cu pui si ricotta

Canelloni umpluti cu pui si ricotta

Canelloni umpluti cu pui si ricotta din: canelloni, mozzarella, smantana, sos bechamel, sos de rosii, piept de pui, spanac, rocotta, smantana, ierburi italiene, sare, piper, unt, faina, ceapa, lapte, ulei de masline, usturoi, rosii, zahar. Ingrediente: 1 cutie cannelloni, aproximativ 12 tuburi 1 cană brânză mozzarella, rasă 1 ceasca smantana sos bechamel sos de rosii […]

retete

Canelloni la cuptor

Canelloni la cuptor din: canelloni, spanac, branza ricotta, oua, nucsoara, parmezan, unt, sare si piper.   Ingrediente: 12 canelloni 500 g spanac 250 g brânză ricotta 2 ouă nucşoară parmezan ras unt sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi, spălaţi apoi puneţi spanacul la fiert în puţină apă cu o linguriţă de sare. In continuare, […]

 

Cannelloni cu spanac şi muguri de pin

Cannelloni cu spanac şi muguri de pin: rulouri cannelloni, sare, spanac, bacon, ceapa, unt, smantana, piper, lapte, faina, muguri de pin, nucsoara, parmezan. Ingrediente: 250 g rulouri cannelloni sare 600 g spanac 150 g bacon 1 ceapă 3 linguri unt 100 g smântână piper 50 g muguri de pin 2 linguri făină 500 ml lapte […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.