Canelloni umpluti cu pui si ricotta din: canelloni, mozzarella, smantana, sos bechamel, sos de rosii, piept de pui, spanac, rocotta, smantana, ierburi italiene, sare, piper, unt, faina, ceapa, lapte, ulei de masline, usturoi, rosii, zahar. Ingrediente: 1 cutie cannelloni, aproximativ 12 tuburi 1 cană brânză mozzarella, rasă 1 ceasca smantana sos bechamel sos de rosii […]
Canelloni umplute cu legume
PrinteazaCanelloni umplute cu legume din: dovlecel, ardei grasi, ceapa, usturoi, unt, ulei, supa de legume, sare, piper, cannelloni parmezan si praz.
pentru umplutura:
- 400 g dovlecel
- 2 ardei grasi rosii
- 2 ardei grasi galbeni
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri unt
- 2 linguri ulei
- 100 ml supa de legume
- sare
- piper
in plus:
- 400-500 g cannelloni
- sare
- 2 linguri ulei
- parmezan ras
- fire de praz fierte, pentru decor
Mod de preparare:
Legumele se spală, se curăţă şi se taie bucăţele.
Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet, apoi se scot, se scurg de apă şi se păstrează la loc cald
. Uleiul şi untul se încing într-o cra-tiţâ, apoi se călesc legumele, timp de 3 minute.
Se toarnă supa si se lasă 5 minute la foc mic, apoi se asezonează cu sare şi piper.
Pastele se pun într-un castron, în poziţie verticală. Se scot legumele, se scurg de zeamă şi se amestecă cu puţin parmezan.
Se umple un şpriţer cu această compoziţie şi se umplu pastele. Acestea se leagă cu câte un fir de praz şi se servesc.
Canelloni umplute cu legume
Pofta buna!
Canelloni la cuptor din: canelloni, spanac, branza ricotta, oua, nucsoara, parmezan, unt, sare si piper. Ingrediente: 12 canelloni 500 g spanac 250 g brânză ricotta 2 ouă nucşoară parmezan ras unt sare piper Mod de preparare: Curăţaţi, spălaţi apoi puneţi spanacul la fiert în puţină apă cu o linguriţă de sare. In continuare, […]
Cannelloni cu spanac şi muguri de pin
Cannelloni cu spanac şi muguri de pin: rulouri cannelloni, sare, spanac, bacon, ceapa, unt, smantana, piper, lapte, faina, muguri de pin, nucsoara, parmezan. Ingrediente: 250 g rulouri cannelloni sare 600 g spanac 150 g bacon 1 ceapă 3 linguri unt 100 g smântână piper 50 g muguri de pin 2 linguri făină 500 ml lapte […]
Pofta buna!