Cannelloni cu branza de vaca

Printeaza

Cannelloni cu branza

Ingrediente:Cannelloni cu branza de vaca

  • 12 cannelloni
  • 600 g branza de vaca putin sarata
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval ras
  • 2-3 linguri cu smantana
  • 2-3 fire de patrunjel
  • 1 lingura cu faina
  • 250 ml lapte

 

Mod de preparare:

Se unge o tavă dreptunghiulară cu puţin unt şi se dă drumul la cup­tor la o tempera­tură de 120°C. Se pregăteşte sosul bechamel. Untul se pune într-o crăticioară şi se topeşte.

Peste unt se pune făina şi se ames­tecă bine cu untul să nu facă cocoloaşe, după care se toarnă laptele călduţ: puţin câte puţin până se formează o cremă de consistenţa smântânii şi se mai dă în 2-3 clocote.

Crema de brânză se prepară din brânza rasă, ouăle şi smântână, toate amestecându-se bine. Această compoziţie se bagă în flecare tub de cannelloni şi se aşazâ în tavă, unul lângă altul. Peste ele se toarnă sosul bechamel şi se presară caşcavalul ras pe toată suprafaţa.

Se bagă la cuptor şi se lasă aproximativ 40 de minute. După ce s-au copt, se scot din cuptor şi se lasă puţin să se răcească. Se ornează cu pă­trunjel verde şi se servesc ca fel principal.

Cannelloni cu branza

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cannelloni cu branza
  • cannelloni cu branza dulce

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.