Cannelloni cu capsuni

Printeaza

Cannelloni cu capsuni din: cannelloni, capsuni, nuca, alune, zahar, stevie, scortisoara, limeta, stafide, rom, lapte, oua.

Ingrediente:

  • 15 paste cannelloni nefierte
  • 500 g căpşuni
  • 400 g nucă măcinată
  • 100 g alune măcinate
  • 200 g zahăr
  • 2 linguri extract de stevia (pudră îndulcitoare)
  • 1 linguriţă scorţişoară măcinată
  • 1 limettă
  • 100 g stafide
  • 100 ml rom
  • 500 ml lapte
  • 5 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu un vârf de cuţit de sare, cca 5 min. Se trec prin jet de apă rece şi se scurg.

Se înmoaie stafidele într-o ceaşcă de lapte cu rom.

Se pasează căpşunile cu 100 g zahăr şi stevia; se adaugă nuca, alunele, scorţişoara, sucul şi coaja de limettă.

Se şpriţează înăuntrul tuburilor cannelloni.

Pentru cremă: se freacă gălbenuşurile cu zahărul rămas; se înglobează laptele şi se bate la bain-marie.

Când se obţine o cremă groasă, se ia de pe foc şi se încorporează stafidele, într-o formă termorezistentă se aşază cremă, cannelloni şi iar cremă; se dă la cuptor 30 min.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.