Cannelloni cu carne, branza si rosii
PrinteazaCannelloni cu carne, branza si rosii din: pachet cannelloni, ceapă, usturoi, piept de curcan tocat, pătrunjel, brânză de vaci, ulei, sare, piper, rosii, suc de rosii.
Ingrediente:
- 1 pachet cannelloni
- 1 ceapă
- 2 căţel usturoi
- 400 g piept de curcan tocat
- 1 legătură pătrunjel
- 300 g brânză de vaci
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
Pentru sos:
- 1 kg roşii
- 500 ml suc de roşii
Mod de preparare:
Căleşti în ulei ceapa tocată şi usturoiul zdrobit.
După 2 minute adaugi carnea de curcan şi fierbi, la foc mic, într-un vas acoperit cu capac, până scade zeama, iar carnea îşi schimbă culoarea.
Dai deoparte, asezonezi cu sare şi piper, adaugi brânza şi pătrunjelul tocat.
Amesteci şi umpli cannelloni cu ţeastă compoziţie. Ii pui intr-o tavă.
Pentru sos, opăreşti şi descojeşti roşiile. Le tai mărunt şi le amesteci cu sucul.
Torni sosul peste cannelloni şi dai la cuptor 30-35 de minute.
Cannelloni cu carne, branza si rosii
Pofta buna!