Cannelloni cu carne, branza si rosii

Printeaza

Cannelloni cu carne, branza si rosii din: pachet cannelloni, ceapă, usturoi, piept de curcan tocat, pătrunjel, brânză de vaci, ulei, sare, piper, rosii, suc de rosii.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet cannelloni
  • 1 ceapă
  • 2 căţel usturoi
  • 400 g piept de curcan tocat
  • 1 legătură pătrunjel
  • 300 g brânză de vaci
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 1 kg roşii
  • 500 ml suc de roşii

Mod de preparare:

Căleşti în ulei ceapa tocată şi usturoiul zdrobit.

După 2 minute adaugi carnea de curcan şi fierbi, la foc mic, într-un vas acoperit cu capac, până scade zeama, iar carnea îşi schimbă culoarea.

Dai deopar­te, asezonezi cu sare şi piper, adaugi brânza şi pătrunjelul tocat.

Ames­teci şi umpli cannelloni cu ţeastă compoziţie. Ii pui intr-o tavă.

Pentru sos, opăreşti şi descojeşti roşiile. Le tai mărunt şi le amesteci cu sucul.

Torni sosul peste cannelloni şi dai la cuptor 30-35 de minute.

 

Cannelloni cu carne, branza si rosii

Cannelloni_cu_carne_branza_si_rosii

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.