Cannelloni cu carne si cimbrisor din: cannelloni, pasta de tomate, vin rosu, mozzarella, ceapa, ustutoi, ulei de măsline, sare, piper, cimbrişor proaspăt.
Ingrediente:
1 pachet cannelloni (250 g)
700 ml pasta de tomate
700 g carne tocată
3 linguri de vin roşu
200 g mozzarella
1 ceapă
2 căţei de usturoi
4 linguri de ulei de măsline
sare
piper
cimbrişor proaspăt
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei încins până devine sticloasă. Adaugă apoi carnea tocată.
Lasă la înăbuşit la foc potrivit, amestecând din când în când.
Toarnă vinul roşu şi lasă pe foc până scade lichidul, într-o cratiţă, pune 500 mlpasta de tomate împreună cu usturoiul zdrobit. Condimentează cu sare şi piper.
Fierbe totul zece minute la foc mic. Umple tuburile de cannelloni (fără să le fierbi înainte) cu amestecul de carne.
Aşază-le într-o tavă unsă cu unt.
Toarnă apă până la un sfert din înălţimea compoziţiei. Adaugă sosul preparat cu pasta de tomate.
Rade mozzarella şi presar-o deasupra şi dă la cuptor 25-30 de minute, până scade sosul. La servire, ornează cu cimbrişor proaspăt
Cannelloni cu legume si telemea din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi zdrobit 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi 400 g rosii tocate in suc un praf […]
Cannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean. Ingrediente: 8 bucăţi de cannelloni 2 felii subţiri de bacon 3 ardei graşi 1 ceapă 3 linguri cu pastă de roşii 2 linguri cu ulei 100 g parmezan 3 fire de leuştean sare piper Mod de preparare: Taie în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.