Cannelloni cu carne de curcan si rosii
PrinteazaCannelloni cu carne de curcan si rosii din: cannelloni, ceapa, usturoi, piept de curcan, patrunjel, branza de vaci, ulei, sare, piper, rosii, suc de rosii.
Ingrediente:
- 1 pachet cannelloni
- 1 ceapă
- 2 căţei usturoi
- 400 g piept de curcan tocat
- 1 legătură pătrunjel
- 300 g brânză de vaci
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
Pentru sos:
- 1 kg roşii
- 500 ml suc de roşii
Mod de preparare:
Căleşti în ulei ceapa tocată şi usturoiul zdrobit. După 2 minute adaugi carnea de curcan şi fierbi la foc mic, într-un vas acoperit cu capac, până scade zeama, iar carnea îşi schimbă culoarea.
Dai deoparte, asezonezi cu sare şi piper, după gust, adaugi brânza şi pătrunjelul tocat. Amesteci şi umpli cannelloni cu această compoziţie. îi pui într-o tavă.
Pentru sos, opăreşti şi descojeşti roşiile. Le tai mămnt şi le amesteci cu sucul. Torni sosul peste cannelloni şi dai la cuptor 30-35 de mirtute.
Cannelloni cu carne de curcan si rosii
Pofta buna!