Cannelloni cu carne de curcan si rosii

Printeaza

Cannelloni cu carne de curcan si rosii din: cannelloni, ceapa, usturoi, piept de curcan, patrunjel, branza de vaci, ulei, sare, piper, rosii, suc de rosii.

Cannelloni_cu_carne_de_curcan_si_rosii

Ingrediente:

  • 1 pachet cannelloni
  • 1 ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • 400 g piept de curcan tocat
  • 1 legătură pătrunjel
  • 300 g brânză de vaci
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 1 kg roşii
  • 500 ml suc de roşii

Mod de preparare:

Căleşti în ulei ceapa tocată şi usturoiul zdrobit. După 2 minute adaugi carnea de curcan şi fierbi la foc mic, într-un vas acoperit cu capac, până scade zeama, iar carnea îşi schimbă culoarea.

Dai deoparte, asezonezi cu sare şi piper, după gust, adaugi brânza şi pătrunjelul tocat. Amesteci şi umpli cannelloni cu această compozi­ţie. îi pui într-o tavă.

Pentru sos, opăreşti şi descojeşti roşiile. Le tai mămnt şi le amesteci cu sucul. Torni sosul peste cannelloni şi dai la cuptor 30-35 de mirtute.

Cannelloni cu carne de curcan si rosii

Cannelloni_cu_carne_de_curcan_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.