Cannelloni cu carne de vita si busuioc
PrinteazaCannelloni cu carne de vita si busuioc din: cannelloni, carne tocată de vită, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, ulei, busuioc uscat, sare, piper, busuioc proaspăt, lapte, unt, faina.
Ingrediente:
- 13 bucăţi cannelloni
- 500 g carne tocată de vită
- 2 cepe
- 4 căţei de usturoi
- 200 g roşii pasate
- 150 g caşcaval
- 2 linguri ulei
- 1/2 linguriţă busuioc uscat
- sare
- piper
- busuioc proaspăt
Ingrediente pentru sosul Bechamel:
- 900 ml lapte
- 50 g unt
- 4 linguri făină
Mod de preparare:
Căleşti în uleiul încins ceapa şi usturoiul tăiate mărunt. Adaugi carnea şi o căleşti până când scade toată zeama.
Condimentezi cu sare şi piper, după gust.,Dai deoparte. Fierbi cannelloni în apă cu sare 4 minute. Ii scurgi, îi ungi cu ulei şi îi acoperi cu o folie de plastic ca să nu se usuce.
Pentru sosul Bechamel, topeşti untul, pui făina, încorporezi şi adaugi Aptele treptat, amestecând continuu cu un tel.
Laşi pe foc mic până capătă consistenţă. Condimentezi cu sare şi piper. Pui patru linguri de sos peste carne şi omogenizezi.
Umpli cannellonicuacestamestec şi îi aşezi într-o tavă dreptunghiulară unsă cu ulei, în care ai turnat jumătate din sosul Bechamel. Torni şi restul de sos peste cannelloni şi-l întinzi uniform.
Pui deasupra roşiile pasate, presari busuiocul şi caşcavalul ras. Introduci tava, în cuptorul preîncălzit, 40 de minute. Serveşti cannelloni calzi, presăraţi cu busuioc proaspăt!
Cannelloni cu carne de vita si busuioc
Pofta buna!
Vreau sa gust si eu