Cannelloni cu carne de vita si busuioc

Printeaza

Cannelloni cu carne de vita si busuioc din: cannelloni, carne tocată de vită, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, ulei, busuioc uscat, sare, piper, busuioc proaspăt, lapte, unt, faina.

 

Ingrediente:

  • 13 bucăţi cannelloni
  • 500 g carne tocată de vită
  •  2 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • 200 g roşii pasate
  • 150 g caşcaval
  •  2 linguri ulei
  •  1/2 linguriţă busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspăt

Ingrediente pentru sosul Bechamel:

  • 900 ml lapte
  •  50 g unt
  • 4 linguri făină

 

Mod de preparare:

Căleşti în uleiul încins ceapa şi us­turoiul tăiate mărunt. Adaugi carnea şi o căleşti până când scade toată zeama.

Condimentezi cu sare şi pi­per, după gust.,Dai deoparte. Fierbi cannelloni în apă cu sare 4 minute. Ii scurgi, îi ungi cu ulei şi îi acoperi cu o folie de plastic ca să nu se usuce.

Pentru sosul Bechamel, topeşti untul, pui făina, încorporezi şi adaugi Aptele treptat, amestecând conti­nuu cu un tel.

Laşi pe foc mic până capătă consistenţă. Condimentezi cu sare şi piper. Pui patru linguri de sos peste carne şi omogenizezi.

Umpli cannellonicuacestamestec şi îi aşezi într-o tavă dreptunghiulară unsă cu ulei, în care ai turnat jumăta­te din sosul Bechamel. Torni şi restul de sos peste cannelloni şi-l întinzi uniform.

Pui deasupra roşiile pasate, presari busuiocul şi caşcavalul ras. Introduci tava, în cuptorul preîncălzit, 40 de minute. Serveşti cannelloni calzi, presăraţi cu busuioc proaspăt!

Cannelloni cu carne de vita si busuioc

Cannelloni_cu_carne_de_vita_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Gabriela Martin

    Vreau sa gust si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.