Cannelloni cu carne

Printeaza

O reteta de canneloni cu carne din: cannelloni, carne tocata, ulei de masline, sare, piper, cimbru, rosii, marar si branza brie.

Ingrediente:Cannelloni cu carne

  • 18 tuburi cannelloni
  • 300 g carne tocata
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat si verde
  • 4 rosii
  • o legatura marar
  • 300 g branza brie

 

Mod de preparare:

Se pune apă să fiarbă şi se adaugă o linguriţă de sare. Roşiile se spală, se opăresc în apa clocotită şi se decojesc. Se taie cubuleţe sau se pasează cu blenderul. Sosul obţinut se pune la foc mic, cu o linguriţă de sare.

Carnea tocată se căleşte în ulei de măsline. Se adaugă sare, piper, cimbru verde şi uscat şi se înăbuşă la foc mic.

Se umplu cannelloni cu compoziţia de came. Acestea se aşază într-un vas, peste sosul de roşii de mai sus, aromat cu cimbru. Deasupra se pun cuburi de brânză Brie şi fire subţiri de mărar şi se bagă în cuptor. Se scot după ce s-au rumenit uşor.

Canneloni cu carne

Cannelloni cu carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.