Cannelloni cu carne
PrinteazaO reteta de canneloni cu carne din: cannelloni, carne tocata, ulei de masline, sare, piper, cimbru, rosii, marar si branza brie.
- 18 tuburi cannelloni
- 300 g carne tocata
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare
- piper negru macinat
- cimbru uscat si verde
- 4 rosii
- o legatura marar
- 300 g branza brie
Mod de preparare:
Se pune apă să fiarbă şi se adaugă o linguriţă de sare. Roşiile se spală, se opăresc în apa clocotită şi se decojesc. Se taie cubuleţe sau se pasează cu blenderul. Sosul obţinut se pune la foc mic, cu o linguriţă de sare.
Carnea tocată se căleşte în ulei de măsline. Se adaugă sare, piper, cimbru verde şi uscat şi se înăbuşă la foc mic.
Se umplu cannelloni cu compoziţia de came. Acestea se aşază într-un vas, peste sosul de roşii de mai sus, aromat cu cimbru. Deasupra se pun cuburi de brânză Brie şi fire subţiri de mărar şi se bagă în cuptor. Se scot după ce s-au rumenit uşor.
Canneloni cu carne
Pofta buna!