Cannelloni cu crema de branza

Printeaza

Cannelloni cu crema de branza din: cannelloni, ricotta, branza telemea, smantana, salam de curcan, bresaola de curcan, spanac, usturoi, unt, parmezan, sare.

Ingrediente:Cannelloni_cu_crema_de_branza

  • 12 cannelloni
  • 150 g ricotta
  • 50 g branza telemea
  • 2 linguri cu smantana
  • 80 g salam de curcan
  • 100 g bresaola de curcan
  • 300 g spanac congelat
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu unt
  • 1 lingura cu parmezan
  • sare

 

Mod de preparare:

Decongeleaza spanacul si taie salamul in fasii subtiri. Prepară acum umplutura, amestecând ricotta cu telemeaua rasă şi smântână. Adaugă salamul şi bresaola tăiate în fâşii cât mai subţiri (păstrează câteva pentru decor).

Pune cannelloni la fiert în apă cu sare (după cea dat în clocot). Lasă cinci minute, apoi scoate-i cu spumiera pe platou.

Când s-au răcorit, umple-i cu cremă de brânză (să fie trei de fiecare porţie).

Deasupra, pune câte un pic de spanac tras în unt (cu usturoi zdrobit), câteva fâşii de salam şi parmezan ras.

Cannelloni cu crema de branza

Cannelloni_cu_crema_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.