Cannelloni cu crema de branza
PrinteazaCannelloni cu crema de branza din: cannelloni, ricotta, branza telemea, smantana, salam de curcan, bresaola de curcan, spanac, usturoi, unt, parmezan, sare.
- 12 cannelloni
- 150 g ricotta
- 50 g branza telemea
- 2 linguri cu smantana
- 80 g salam de curcan
- 100 g bresaola de curcan
- 300 g spanac congelat
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri cu unt
- 1 lingura cu parmezan
- sare
Mod de preparare:
Decongeleaza spanacul si taie salamul in fasii subtiri. Prepară acum umplutura, amestecând ricotta cu telemeaua rasă şi smântână. Adaugă salamul şi bresaola tăiate în fâşii cât mai subţiri (păstrează câteva pentru decor).
Pune cannelloni la fiert în apă cu sare (după cea dat în clocot). Lasă cinci minute, apoi scoate-i cu spumiera pe platou.
Când s-au răcorit, umple-i cu cremă de brânză (să fie trei de fiecare porţie).
Deasupra, pune câte un pic de spanac tras în unt (cu usturoi zdrobit), câteva fâşii de salam şi parmezan ras.
Cannelloni cu crema de branza
Pofta buna!