Cannelloni cu bacon
PrinteazaCannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean.
- 8 bucăţi de cannelloni
- 2 felii subţiri de bacon
- 3 ardei graşi
- 1 ceapă
- 3 linguri cu pastă de roşii
- 2 linguri cu ulei
- 100 g parmezan
- 3 fire de leuştean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie în fâşii subţiri baconul şi ardeii graşi, iar ceapa julien. Pune uleiul la încins şi rumeneşte-le, adaugă apoi pasta de roşii şi leuşteanul tocat fin. Potriveşte de sare şi piper.
După ce ai stins focul, pune parmezanul ras (păstrând o lingură cu vârf pentru decor) şi amestecă. Cu această compoziţie, umple tuburile de cannelloni.
Aranjează-le frumos într-o tavă de Jena, adaugă o cană cu apă fiartă şi dă la cuptor până când cannelloni sunt gata. Presară parmezan deasupra.
Pofta buna!