Cannelloni cu branza si smantana
PrinteazaCannelloni cu branza si smantana din: cannelloni, spanac, branza de vaci, usturoi, oua, nucsoara, ulei, sare, piper, smantana, ou.
- o cutie tuburi cannelloni
- un kg spanac proaspăt
- 650 g brânză de vaci o ceapă
- 2 căţei usturoi
- 2 ouă
- un praf nucşoară
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Pentru sos:
- 250 ml smântână
- un ou
Mod de preparare:
Intr-o oală cu apă clocotită se pun cannelloni la fiert. Se scot cu o spumieră.
Ceapa si usturoiul se pun la călit în ulei, amestecând.
Se adaugă spanacul si se lasă 5 minute. Apoi, în cazul în care mai există lichid, se scurge.
Se amestecă spanacul cu brânza, ouăle, nucşoara, sare şi piper şi se umplu tuburile cu ajutorul unei linguriţe. Se aşază tuburile astfel umplute într-un vas de cuptor uns cu puţin unt.
Se amestecă smântână cu oul bătut şi se toarnă deasupra, se dă vasul la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!