Cannelloni cu branza si sos de rosii
PrinteazaCannelloni cu branza si sos de rosii din: rosii, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper, vin, gorgonzola, ricotta, mozzarella, ou, unt, cannelloni si busuioc.
- 400 g rosii
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 3 linguri vin alb
- 50 g branza Gorgonzola
- 170 g branza Ricotta
- 125 g branza Mozzarella
- 1 ou
- 1 lingura unt
- 100 g cannelloni
- busuioc
Mod de preparare:
Pentru sos, se crestează roşiile, se opăresc, se decojesc, se curăţă şi se taie cuburi. Se toacă ceapa şi usturoiul şi se călesc într-o lingură de ulei; se adaugă roşiile şi se lasă să fiarbă 15 min. la foc mic. Se adaugă sare, piper şi vin.
Se amesteca gorgonzola zdrobita cu ricotta. Se taie cuburi 1/2 din cantitatea de mozzarella si se amesteca in compozitia de branza, impreuna cu oul. Se sareaza si se pipereaza. Se incinge cuptorul la 200C. Restul de mozzarella se taie felii.
Cannelloni se umplu cu compozitia de branza si se asaza intr-o forma de sufleu, unsa. Se toarna deasupra sosul de rosii si se asaza felii de mozzarella. Se stropesc cu 1 lingura de ulei si se coc 35 de minute. Se presara deasupra busuioc tocat.
Cannelloni cu branza si sos de rosii
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/cannelloni-cu-branza-si-sos-de-rosii html