Cannelloni cu branza si sos de rosii

Printeaza

Cannelloni cu branza si sos de rosii din: rosii, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper, vin, gorgonzola, ricotta, mozzarella, ou, unt, cannelloni si busuioc.

Ingrediente:Cannelloni_cu_branza_si_sos_de_rosii

  • 400 g rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri vin alb
  • 50 g branza Gorgonzola
  • 170 g branza Ricotta
  • 125 g branza Mozzarella
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • 100 g cannelloni
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Pentru sos, se crestează roşiile, se opăresc, se decojesc, se curăţă şi se taie cuburi. Se toacă ceapa şi usturoiul şi se călesc într-o lingură de ulei; se adaugă roşiile şi se lasă să fiarbă 15 min. la foc mic. Se adaugă sare, piper şi vin.

Se amesteca gorgonzola zdrobita cu ricotta. Se taie cuburi 1/2 din cantitatea de mozzarella si se amesteca in compozitia de branza, impreuna cu oul. Se sareaza si se pipereaza. Se incinge cuptorul la 200C. Restul de mozzarella se taie felii.

Cannelloni se umplu cu compozitia de branza si se asaza intr-o forma de sufleu, unsa. Se toarna deasupra sosul de rosii si se asaza felii de mozzarella. Se stropesc cu 1 lingura de ulei si se coc 35 de minute. Se presara deasupra busuioc tocat.

Cannelloni cu branza si sos de rosii

Cannelloni_cu_branza_si_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/cannelloni-cu-branza-si-sos-de-rosii html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.