Cannelloni cu branza si vinete
Printeaza- 1 lingură cu ulei de măsline
- 1 ceapă tocată
- 1 căţel de usturoi tocat
- 1 vânătă tăiată bucăţi
- 400 g roşii la conservă
- sare şi piper negru proaspăt măcinat
- puţin zăhar
- 12 tuburi de cannelloni
- 500 g sos de brânză pentru gătit
- 125 g mozzarella dată pe râzătoare
- 8 frunze de busuioc
Mod de preparare:
Incălzeşte cuptorul la 200 °C.
Pune uleiul într-o tigaie şi căleşte ceapa timp de câteva minute. Adaugă usturoiul şi bucăţile de vânătă şi lasă-le pe foc timp de 5 minute. Adaugă apoi roşiile, sare, piper şi zahăr. Lasă la foc mic timp de 4-5 minute, până când vânătă s-a înmuiat.
Pune cu lingura o cantitate generoasă din amestecul de vânătă în tuburile de cannelloni şi aşază-le într-o tavă pentru cuptor, punând restul de amestec în tavă.
Toarnă sosul de brânză deasupra, presară mozzarella rasă şi aranjează frunzele de busuioc deasupra. Coace timp de 30 minute până când cannelloni devin moi.
Pofta buna!