Cannelloni cu branza si vinete

Printeaza
Cannelloni cu branza si vinete din: ulei, ceapă, usturoi, vinete, roşii la conservă, sare, piper, zahar, cannelloni, mozzarella,  busuioc.

Ingrediente:Cannelloni cu branza si vinete

  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 1 ceapă tocată
  • 1 căţel de usturoi tocat
  • 1 vânătă tăiată bucăţi
  • 400 g roşii la conservă
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat
  • puţin zăhar
  • 12 tuburi de cannelloni
  • 500 g sos de brânză pentru gătit
  • 125 g mozzarella dată pe râzătoare
  • 8 frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 200 °C.

Pune uleiul într-o tigaie şi căleşte ceapa timp de câteva minute. Adaugă usturoiul şi bucăţile de vânătă şi lasă-le pe foc timp de 5 minute. Adaugă apoi roşiile, sare, piper şi zahăr. Lasă la foc mic timp de 4-5 minute, până când vânătă s-a înmuiat.

Pune cu lingura o cantitate generoasă din amestecul de vânătă în tuburile de cannelloni şi aşază-le într-o tavă pentru cuptor, punând restul de amestec în tavă.

Toarnă sosul de brânză deasupra, presară mozzarella rasă şi aranjează frunzele de busu­ioc deasupra. Coace timp de 30 minute până când cannelloni devin moi.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.