Cannelloni cu branză si mărar

Printeaza

Cannelloni cu branză si mărar

Cannelloni cu branză si mărar

Ingrediente

  • 1 pachet de cannelloni
  • 300 g de brânză frământată
  • 2 legături de mărar
  • 2 ouă
  • 100 g de mozzarella
  • 2 linguri cu smântână
  • 50 g unt
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguriţe de făină
  • 1 cană cu lapte
  • suc de roşii sau roşii

Preparare:

Pentru început se pregăteşte tava în care se pune felul de mâncare pe care doriţi să-l pregătiţi. Se tapetează cu unt pe pereţii interiori şi cu pesmet ca să nu se lipească în timp ce stau la cuptor şi, în plus, pesmetul dă un gust deosebit preparatelor.

Ingredientele pentru umplutură în felul următor: brânza se amestecă cu ouăle, mărarul tocat mărunt, smântână şi untul până când se formează o pastă destul de consistentă şi, în acelaşi timp, foarte fină. După ce s-a făcut compoziţia pentru umplutură, se umplu tubuleţele, se aşază uniform în tavă şi se bagă la cuptor stropite cu un sos de roşii şi unul bechamel.

Se prepară sosurile şi se toarnă peste cannelloni, se lasă la cuptor şi spre sfârşit se presară mozzarella tăiată cubuleţe.

Cannelloni cu brânză si mărar.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune mi-au iesit cannelloni. Ador pastele!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.