Cannelloni cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Cannelloni cu ciuperci si cascaval din: paste, ciuperci, ceapa, usturoi, cascaval, smantanam ulei, sare.

Ingrediente: Cannelloni cu ciuperci si cascaval

  • o cutie paste cannelloni
  • 10 ciuperci albe
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 linguri smântână de gătit
  • 50 g cascaval ras
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile spălate se taie mărunt, iar ceapa se taie cubulete. În ulei se pune intâi ceapa la călit, se adaugă ciupercile şi usturoiul feliat.

Se lasă pe foc până ce scad bine, se potriveste de sare, piper si se adaugă pătrunjelul.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet, se scurg bine, se umplu cu amestecul de ciuperci şi se aşază într-o formă de cuptor.

Se toarnă smântâna, se presară caşcavalul şi se lasă la cuptor 10 minute maximum.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.