Cannelloni cu ciuperci

Printeaza

Cannelloni cu ciuperci

Cannelloni cu ciuperci

Ingrediente:

  • o jumătate de pachet de cannelloni
  • 5 dovlecei
  • 450 g brânză feta
  • 4 ouă
  • 500 g ciuperci
  • o linguriţă de busuioc uscat
  • un fir de praz
  • sare, piper
  • ulei de măsline
  • 5 cm rădăcină de ghimbir

Preparare:

Cannelloni se fierb în apă cu sare şi o lingură de ulei. Se scot din apă, se pun într-o strecurătoare şi se trec sub un jet de apă rece.

Brânza feta se sfărâmă cu o furculiţă şi se pune într-un vas mai mare. Se adaugă ouăle bătute cu o furculiţă, sarea, piperul şi busuiocul uscat.

Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie în felii subţiri. Dovleceii se spală, se taie în rondele subţiri şi se condimentează. Se pun într-o strecurătoare şi se lasă zece minute să se scurgă de suc.

Se aşază peste ingredientele din vas, împreună cu pastele cannelloni şi ciupercile. Se amestecă totul şi se toarnă într-o tavă unsă cu ulei.

Se introduce în cuptor şi se coace 25-30 de minute la foc mediu sau până când capătă deasupra o culoare aurie.

Cannelloni cu ciuperci.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.