Cannelloni cu legume şi carne tocată
PrinteazaCannelloni cu legume şi carne tocată din: ardei gras, dovlecel, bulb de fenicul, chifla, ceapa, usturoi, ulei de masline, supa instant, oregano uscat, sare, piper, mozarella, amestec de carne tocata, oua si cannelloni.
- 1 ardei gras galben
- 1 dovlecel
- 1 bulb de fenicul
- 1 chifla veche de 1 zi
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 conserva de rosii
- 2 lingurite supa instant
- oregano uscat
- sare
- piper
- 200 g mozarella
- 500 g amestec de carne tocata
- 1 oua
- 250 g cannelloni
Mod de preparare:
Pregătiţi legumele şi tăiati-le cubu/ete. înmuiaţi chifla. Curăţaţi ceapa şi usturoiul, tăiaţi-le mărunt şi căliţi jumătate din ele împreună cu bulbul de fenicul. Tăiaţi roşiile mărunt şi adăugaţi-le în tigaie împreună cu sucul, supa şi 1 linguriţă oregano. Lăsaţi totul să fiarbă cea 10 minute. Adăugaţi ardeiul şi dovlecelul, săraţi sosul, piperaţi-l şi fierbeţi-l alte 5 minute.
Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Tăiaţi mozarella felii. Stoarceti chifla şi fărâmiţaţi-o. Amestecaţi-o cu oul, carnea tocată, restul cepei, usturoiul, 1 linguriţă oregano, sarea şi piperul. Umpleţi cannelloni cu acest amestec, aşezaţi-i într-o formă de sufleu unsă cu grăsime, adăugaţi sosul de roşii şi coaceţi totul cea 35 de minute.
Cannelloni cu legume şi carne tocată
Poftă bună!
Sa-mi faci si mie niste cannelloni din astea, n-am mancat niciodata