Cannelloni cu legume si carne

Printeaza

O reteta de cannelloni cu amestec de carne tocata, ardeo rosii, rosii, porumb, suc de rosii, piper alb si negru, ulei de masline, cascaval, unt, cimbru si pesmet

Ingrediente:Cannelloni cu legume si carne

  • 400 g carne tocata (amestec vita si porc)
  • 4 ardei rosii
  • 3 rosii
  • o cutie de porumb
  • 200 ml suc de rosii
  • piper alb si negru
  • 3 linguri ulei de masline
  • 12 cannelloni
  • cascaval ras
  • unt pentru uns tava
  • cimbru
  • 1-2 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Se pune puţin ulei de măsline într-o tigaie în care se pune car­nea tocată să se călească, până îi scade tot sucul. Se spală ardeii, se curăţă şi se taie cubuleţe. Roşiile se opăresc, se decojesc şi se taie şi ele cubu­leţe.

Se pun peste carne şi se mai lasă 10 minute să se înăbuşe, iar apoi se adaugă porumbul, sucul de roşii şi se condimentează cu sare, piper, cimbru şi busuioc.  Se unge o tavă pe toată supra­faţa, se presară pesmet şi se umplu cannelloni cu pasta de carne şi legume.

Se bagă la cuptor, acoperită cu un capac şi, spre sfârşit, se mai lasă 10 minute fără capac să se rumenească. Se servesc calde cu caşcaval ras pe deasupra şi orna­te cu busuioc.

Cannelloni cu legume si carne

Cannelloni cu legume si carne

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.