Cannelloni cu legume si carne
PrinteazaO reteta de cannelloni cu amestec de carne tocata, ardeo rosii, rosii, porumb, suc de rosii, piper alb si negru, ulei de masline, cascaval, unt, cimbru si pesmet
- 400 g carne tocata (amestec vita si porc)
- 4 ardei rosii
- 3 rosii
- o cutie de porumb
- 200 ml suc de rosii
- piper alb si negru
- 3 linguri ulei de masline
- 12 cannelloni
- cascaval ras
- unt pentru uns tava
- cimbru
- 1-2 linguri pesmet
Mod de preparare:
Se pune puţin ulei de măsline într-o tigaie în care se pune carnea tocată să se călească, până îi scade tot sucul. Se spală ardeii, se curăţă şi se taie cubuleţe. Roşiile se opăresc, se decojesc şi se taie şi ele cubuleţe.
Se pun peste carne şi se mai lasă 10 minute să se înăbuşe, iar apoi se adaugă porumbul, sucul de roşii şi se condimentează cu sare, piper, cimbru şi busuioc. Se unge o tavă pe toată suprafaţa, se presară pesmet şi se umplu cannelloni cu pasta de carne şi legume.
Se bagă la cuptor, acoperită cu un capac şi, spre sfârşit, se mai lasă 10 minute fără capac să se rumenească. Se servesc calde cu caşcaval ras pe deasupra şi ornate cu busuioc.
Cannelloni cu legume si carne
Poftă bună!